Hızla Kilo Verdiren Ev Yapımı Mucizevi İçecek

22:44



Günümüzde muhtemelen dünyadaki kadınlar arasındaki en popüler konu kilo vermenin ve şekil almanın yoludur.İnternette milyonlarca diyet planları ve kilo verme yöntemleri var.Bunların çoğu kilo verdiriyor belki ancak kısa sürede aynı kiloyu fazlasıyla almamıza da sebep olabiliyor.Fakat sağlıklı beslenirseniz,fiziksel aktivite yaparsanız ve bugün size bahsedeceğim bu mucizevi içeceği içerseniz iyi bir şekilde kilo verebilirsiniz.Bu içecek zaten çok ünlüdür ve dünyada sayısız kadın tarafından kullanılmaktadır.Ev yapımı bu içeceği yapmak çok basit hadi tarife bir göz atalım.

İhtiyacımız Olanlar
 
  💜8 bardak su / su bardağı

  💜1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil kökü
  💜1 orta boy salatalık / soyulmuş ve dilimlere kesilmiş

  💜1 orta boy limon / dilimlere kesilmiş
  💜12 taze nane yaprağı
  💜1 çay kaşığı kurutulmuş nane

Tüm malzemeleri karıştırın Bir gece bırakın buzdolabında saklayın=) Bütün gün boyunca 4-5 bardak tüketin.Daha iyi ve çabuk sonuç almak için sabah kahvaltıdan önce içmeye başlayın.Bu içeceği 4 gün boyunca tüketin ve ardından 1 hafta ara verin !

Beslenme uzmanları bu içeceğin düzenli tüketilmesiyle ve fiziksel aktiviteyle karın yağlarının eriyeceğini ve sonuç olarak düz ve seksi bir karına sahip olacağımızı iddia ediyor.Bu içeceği düzenli olarak tüketen insanların elde ettikleri sonuçların muhteşem olduğunu ve 26 kiloya kadar kaybedebileceğinizi söylüyorlar. ! 

Bu mucizevi içeceğin en iyi sonuçlarını elde etmek isterseniz,fiziksel olarak da aktif olmanız gerekir.Bu içecek kilo kaybı sürecini arttıracak ve daha fazla kilo vermenize yardımcı olacaktır.Harika değil mi ?

       






You Might Also Like

4 yorum

  1. Hepimizin işine yarayacak bir tarif. Hele de oturgan zamanlar giderek artıyorsa. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede kesinlikle denemeli harika bir detoks içeceği =))

      Sil
  2. not aldım deneyeceğim..
    sevgiler..

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene mutlaka canım işe yaradığını göreceksin =)))

      Sil