Bu Yıl Favori Allığım:Dandelion !

16:45


   Hey, güzel bir haftasonu diliyorum herkese ! Herkesin günü güzel geçiyordur             umarım.Sizlere bu yıl en sevdiğim allıktan biraz bahsetmek istiyorum.Benefit Dandelion ! 
  Bu allık kesinlikle Benefitin en sevdiğim ürünlerinden biri hatta belkide en sevdiğim ürünü.Kendisini bu yıl deneme şansım oldu ve direk aşık oldum diyebilirim.Açık pembe bir renge sahip,yüzümüzde bas bas bağırmayacak cinsten, riski olmayan bir allık.İçerisinde ışıltılar var dolayısıyla aydınlatma özelliği var gibi düşünülebilir ancak cilde uygulandığında aydınlatma anlamında ben pek bir etkisini göremedim.

                                    

Asıl amacına gelirsek allık olarak mükemmel bir allık olduğunu söyleyebilirim.Uygulama sonrası cildi gayet canlı ve sağlıklı gösteriyor.Üstelik doğal bir duruşa sahip fakat renginin çok açık olmasından dolayı beyaz tenli ve açık buğday tenli kişilere tavsiye ediyorum aksi takdirde kendini pek belli edemeyebilir.Şunu da belirtmeliyim ki cildim çok hassas olduğu halde cildime herhangi bir zararı dokunmadı.
Kötü özelliğine gelecek olursak ne yazık ki fiyatı çok yüksek 210 lira gibi bir fiyatı var =(

                                 

 

You Might Also Like

10 yorum

  1. Kozmetikle ilgileniyorsunuz anladığım kadarıyla bu işten para kazanmak isterseniz size yardımcı olabilirim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında para kazanmaktan çok zevk için yapıyorum ama daha yeni olduğum için bu kendimi geliştirmek anlamına da geliyorsa önerilerine açığım =))

      Sil
  2. Rengi
    Çok hoş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rengi bi harika çok teşekkürler =)

      Sil
  3. nars allıklar bile bu kadar pahalı değilken bu parayı asla vermem artık benefite ne oldu böyle anlamıyorum zaten uçtu fiyatları bir anda..:-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum çok uçuk fiyatlar =(

      Sil
  4. Artik takipcinim blogun hayirli olsun

    YanıtlaSil
  5. Güzelmiş, iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Benimde Orgasm Nars

    YanıtlaSil