3 Haftalık Diyet Programı

17:36




 Merhaba arkadaşlar !!Sizlere zayıflamak ve fit bir görünüme ulaşmak için 3 haftalık bir diyet programı yazacağım.Bu programı düzenli uygular ve egzersiz yaparsanız farkı 3 haftada göreceksiniz.
   



                         KAHVALTI 
  Evet kahvaltıyla başlayalım.Yulaf ezmesinin faydaları saymakla bitmiyor ve diyet programlarında oldukça işe yarıyor.Yulaf ezmesi vücudu temizliyor ,kan şekeri seviyelerini kontrol ediyor,sindirimi iyileştiriyor ve çok değerli proteinler içeriyor.Güne yulaf ezmesiyle başlıyoruz.Ben yulaf ezmesini yoğurtla karıştırarak tüketiyorum bu şekilde hoşuma gidiyor. Ancak siz yulaf ezmesini sütle karıştırarak içerisine tatlandırmak için kuru üzüm ekleyerek ya da bal ve meyve ekleyerek tüketebilirsiniz.Ardından sabah kahvaltımızı tamamlamak için yarım muz yiyoruz.


                         ÖĞLE YEMEĞİ
              Öğle yemeğinde tavuk göğsü , bol yeşillikli salata ve bir tane elmamızı yiyoruz.

                                                  


   





                   
                     AKŞAM YEMEĞİ
   Akşam yemeğimizde son olarak ton balığı veya tavuk ,karışık sebzeler ve bir parça bitter çikolatamızı yiyoruz ve günü kapatıyoruz. Her yemek sonrası yeşil çay içmeyi ihmal etmiyoruz.Bu dieti uygularken daha önce bloğumda paylaşmış olduğum zayıflatan çay tarifini yapar tüketirseniz çok daha iyi sonuç elde edersiniz.Kiraz sapı,mısır püskülü, mate ve avokado yaprağını aktarlardan alıp hepsinden birer tutam karıştırıp demliyoruz ve bu çayı günde iki kez içiyoruz.Kahvaltı ve akşam yemeği sonrası zayıflatan çay,öğle yemeği sonrası yeşil çay içerseniz süper olur.

  Bu arada egzersiz yapmayı ve bol su içmeyi sakın unutmayın. Spor candır =))
  Sağlıkla ve mutlulukla kalın...

You Might Also Like

8 yorum

  1. Yeni keşfettim takibe aldım bekliyorum bende😇

    YanıtlaSil
  2. Çok sagol canım hemen geri dönüş yapıyorum bende =)))

    YanıtlaSil
  3. sayfanızı blog yorum kardeşliği etkinliğinde gördüm. takipteyim, bende beklerim
    sevgiler..
    blogdakicin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim bende seni hemen takibe alıyorum =))

    YanıtlaSil
  5. sayfanızı blog yorum kardeşliği etkinliğinde gördüm. takipteyim, bende beklerim http://cocukkkgelisim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Tabiki teşekkürleer =)

    YanıtlaSil
  7. keşke yapabilseydim irade zayıf bende :) bu arada blog yorum kardeşliğinde gördüm bloğuma da beklerim sevgiler :) http://efsaninguncesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En azından bir öğün yulaf ye ve yeşil çay içmeyi ihmal etme =)) tamamdır takipteyimm ..

      Sil