In The Balm of Your Hand Makyaj Paleti =)

18:05


Herkese merhaba ! Bugün sizlere The Balm markasının pek çok farklı ürününü içerisinde barındıran paletinden bahsetmek istiyorum.Ben bu ürünü çevremdeki Gratis mağazalarında denk gelemeyince internet üzerinden satın aldım.Balm 'ın en sevdiğim allıkları ,bronzerı ve aydınlatıcısı bu palettte bir arada olunca almadan duramadım.Paletteki far seçimleri de bence fena değil.

                                       


Paletimizde 3 tane allık ve bir bronzer var.Bunlar sırasıyla Hot Mama,Instain,Cabana Boy ve Bahama Mama.Alt sırada ise farlar ve aydınlatıcı var.Farlar Shady lady paletindeki Insane jane,Mischievous marissa, Nude tude paletindeki Sexy ve Balm jovi paletindeki Led zeppelin.Son olarak en sevdiğim aydınlatıcı Mary Lou =))Yan tarafta ise krem allık ve ruj olarak kullanılabilen Apples- Caramel ve The balm girls serisinin Mia moore isimli ruju var.



Hot Mama:Şeftali alt tonlu hafif ışıltı veren bir allık.Hafif uygulanırsa günlük makyaj için ideal.

Instain : Ülkemizde tekli olarak satılmayan mat çok tatlı bir pembe renge sahip allık.Mat makyajı çok sevdiğimden severek kullanıyorum.

Cabana Boy : Yine pembe alt tonlu bu sefer ışıltı içeren bir allık.

Bahama Mama Bronzer: Kahve tonlarında mat ve başarılı bir bronzer.Kontür uygularken de kullanıyorum ancak açık tenli olduğumdan hafif uyguluyorum =)




Insane Jane : Işıltılı ve dumanlı gözler yaratırken vazgeçilmeziniz olabilir =)

Mischevious Marissa :Şeftali tonlarında ışıltılı bir far.Günlük makyajda gayet güzel duruyor.

Sexy: Bordo renginde tamamiyle mat bir far.Gece makyajında efsane =)

Lead Zeppelin : Günlük makyajda pek tercih edilmeyecek ışıltılı değişik bir yeşil renge sahip far.

Mary-Lou Aydınlatıcı : İşte çok sevilen aydınlatıcı.Geçen gün kendisinden bahsetmiştim=) Severek kullanıyorum.Hafif bir uygulamayla harikalar yaratıyor.

Caramel Krem Allık Ve Ruj : Şeftali tonunda hem yanaklarda hem dudaklarda güzel duran bir ürün.Kalıcılığı gayet iyi.

Mia Moore Ruj : Kırmızı renk pek bana göre değildir.Bu nedenle kendisini pek sevemedim.Ama bazen dudaklarıma renk versin diye çok çok hafif uyguluyorum.

 Kısacası bu palet çok iyi olmuş tek ürünle birçok sevilen Balm ürünlerine sahip oluyorsunuz.Eğer elinizde bu ürünler yoksa ya da Balm'ın ürünlerine sahip değilseniz sizin için In thebalm of your hand çok iyi bir seçim olacaktır.

You Might Also Like

7 yorum

  1. Wooww.. Harika bir blog daha keşfetmiş oldum. Takipteyim. Beklerim :)

    makyajbox.blogspot.com
    ve
    berilcimcime.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkur ederimm bende hemen takibe aliyorum=))

      Sil
  2. Çok afedersiniz kaça aldınız acaba 31 aralığa kadar indirim vardı arkadaşıma aldık baya baya indirimden yararlandık Tüm Balm ürünlerinde ???? Güzel paylaşım olmuş bende mevcut olduğu için elimde almadım .... Bilgiler için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süredir final sınavlarından paylaşım yapamıyordum yeni gördüm =)Evet yılbaşında baya indirim vardı Balm ürünlerinde ancak ben önceden almıştım 54 liraya falan internet üzerinden.Ben teşekkür ederim canım=))

      Sil
  3. Balmın ürünlerini çok seviyorum. Bende bloğuma beklerim. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, yeni açtığım blog'un tanıtıma ve ziyaretçiye ihtiyacı vardır, isterseniz blogger destekçisi olalım, saygılarımla.

      http://gezgiccift.blogspot.com.tr/

      Sil
    2. Takibe alıyorum =)))

      Sil