Gosh Favorilerim:Fondöten,Pudra,Ruj

13:31

   
  Merhaba arkadaşlar !! Gosh hem fiyatları uygun hem de kaliteli ürünlere sahip diye düşünüyorum.Burada sizlerle Gosh favorilerimi paylaşacağım.Gosh ürünlerini gratis mağazalarında bulabilirsiniz.Ancak her gratis mağazasında yok ne yazık ki.




GOSH X Ceptional Wear Fondöten -11 Porcelain



 İlk olarak neredeyse bitirmek üzere olduğum fondöteninden bahsedeceğim.Nemlendirici kıvamında sürülmesi gerçekten kolay ve ciltte hiç yapış yapış bir his bırakmayan fondöten..Cilt adeta kendisini emiyor.Orta kapatıcılıkta olan bu fondöten cildiniz fazla problemli değilse tek başına yeterli olabiliyor.Cilt tonunu eşitliyor ve kusurları kapatıyor.Kendisi ne çok mat ne de çok parlak bir ürün.dolayısıyla gayet güzel doğal bir bitiriş sağlıyor.Parfüm ve paraben içermiyor. Ayrıca içerisinde E vitamini var ve bu şekilde cildi besliyor, kuru ve zarar görmüş cildi onarıyor.Tüm bunlar benim için büyük bir artı çünkü alerjik ve hassas bir cilt yapısına sahibim.Cildim sivilceye yaktın olmasına rağmen bende herhangi bir sivilcelenme yapmadı.



Açık tenli olduğum için bende ki en açık rengi 11 numara Porcelain=)) Baya açık ancak sürdükten bir zaman sonra cilt tonumla eşitleniyor gibi.Fiyatına göre performansı bence oldukça iyi ayrıca ambalajı da bir o kadar kullanışlı.Tekrar alır mıyım kesinlikle Evet ! Bence sizde kendisine bir şans verebilirsiniz.
GOSH  BB Pudra



Pudra makyajı sabitleme açısından benim için makyajın vazgeçilmez ürünüdür.Ancak pek çok pudra kullandım ve ne yazık ki bazen cildimdeki kuruluktan dolayı kullandığım pudralar cildimin daha da kuru ve kalıp gibi gözükmesine sebep oldu.Gosh BB pudranın yapısı incecik ve yumuşak bu sayede bu durumun önüne geçebiliyorum.Kendisi kullandığım bölgelerde kurutma yapmıyor.Göz altı kapatıcımı gayet güzel sabitliyor.Kuru bir cildim olduğu için ben bu ürünü sevdim.Ancak gün sonuna doğru biraz parlama yapabiliyor bundan dolayı yağlı cilde sahip olanlara pek tavsiye etmiyorum.Bendeki yine en açık rengi 02 =))



GOSH Velvet Touch Matt Ruj 003 Antique




Kendisi nefis bir rujdur.Bayılmaktayım.Zaten benim ruj konusunda tercihlerim genelde mattan yana olmuştur.Ve bu rujun rengine bitiyorum.Değişik bir nude renge sahip hafif soğuk havasıda var.Yumuşak yapısıyla sürümü çok kolay.Güzel bir göz makyajıyla gerçekten süper duruyor.Daha doğal bir bitiriş istediğimde hafif,  yoğun bir soğuk renk elde etmek istediğimde daha yoğun kullanıyorum.Tek olumsuz yanı kalıcılığı biraz az ama olsun bizde tazeleriz dimi =) Fiyatı da çok uygun bence bir deneyin derim ..














































You Might Also Like

3 yorum

  1. son yazıma bakar mısııın. seni mimlediiim :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel blogunn varr bana da beklerim sevgiler ;)

    YanıtlaSil