Selülitlere Ve Çatlaklara Son !

20:17




Merhaba arkadaşlar !! Selülitler hep dert olmuştur.Ne yazık ki çok denedim tek başına selülit giderici ürünleri kullanmak bir işe yaramıyor.Selülitler için egzersiz yapmak ve bol su içmekte gerekiyor.Fakat selülitlerden kurtulmak için 1 aydır her gün uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum.Denedim ve farkı gerçekten gördüm.Çok basit ve etkili bir yöntem sizde denemelisiniz farkı göreceksiniz buna inanıyorum.

 İhtiyacımız olanlar :
 Portakal yağı
 Biberiye Yağı
 Tarçın Yağı
 At kılı fırçası                                    

Öncelikle kuru bir şekilde at kılı fırçasıyla selülitli bölgeleri iyice fırçalıyorum=) Daha sonra bu yağları karıştırıp masaj yaparak bu bölgelere iyice yediriyorum.İşte bu kadar ! Buna ekstradan egzersiz yapar ve bol su içerseniz mükemmel olur.Bence denemelisiniz.




Çatlaklardan ne yazık ki tamamen kurtulmak mümkün değil.Fakat görünümünü hafifletebilirsiniz.Çok çatlağım yok benim ama olan bir kaç tanesi bile beni çok rahatsız ediyor.Evde yaptığım bu karışımla çatlaklarım artık çok daha az belirgin.

İhtiyacımız olanlar ;

Kakao yağı
Avicap ( A vitamini kapsülü)
Evigen ( E vitamini ampulü)
E vitamini yağı

Öncelikle Kakao yağına  3 tane Evigen ampulü kırıyorum  ardından 10 tane kadar da avicap kapsülü toplu iğneyle delip boşaltarak karıştırıyorum.Az miktarda E vitamini yağı da koyuyorum ve ev yapımı kremimiz hazır.Bu karışım vücudunuzun hem nemlenmesini sağlayacak hemde elastikiyetini arttıracaktır.Bunu düzenli olarak her gün çatlaklarınıza uygularsanız görünümlerini baya hafifletebilirsiniz.Ayrıca yeni çatlakların oluşmasını da engellemiş olursunuz.



You Might Also Like

4 yorum

  1. Bilgilendirici bir paylaşım :) Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. önemli olan bu tür kürleri uygulamada istikrarlı olmak...
    sevgiler.

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sana katılıyorum kararlı olmak ve düzenli uygulamak gerek =))

      Sil